Domme blondjes

De beste domme blondjes moppen. Hier zijn alle domme blondjes moppen verzamelt. Lach hier met de domme blondjes

34
Totale berichten

Een blondine komt terug van haar werk en merkt dat er iemand heeft ingebroken in haar flat. Volledig over haar toeren belt ze de hulpdiensten.
De politieagent stuurt zo snel mogelijk een agent met een speurhond.
Tien minuten later arriveert de agent met zijn hond en belt aan.
De blondine opent de deur, bekijkt de agent met de hond en schreeuwt dan: “HOE IS HET MOGELIJK, IK BEL VOOR HULP EN DAN STUREN ZE ME EEN BLINDE AGENT. “

Een dom blondje zegt fier tegen haar vriendin dat ze al 7kg is verloren. De vriendin begrijpt het niet zo goed want het domme blondje ziet er nog altijd hetzelfde uit. Waardoor haar vriendin vraagt”Dat kan goed zien, maar ik zie er niets van.” Het domme blondje antwoordt”Je kan er ook niets van zien, want ik ben ze kwijt.”

Waarom neemt dom blondje een ladder mee naar de winkel?…
[spoiler]Voor de hoge prijzen.[/spoiler]

Waarom staat dom blondje op de tuinslang?…
[spoiler]Om plat water te hebben.[/spoiler]

Er staat een dom blondje te wachten aan de bushalte terwijl een agent langs komt
en zegt:”Mevrouw kan ik u ergens met helpen?”
“Ja” zegt het dom blonde”,welke bus moet ik nemen om naar het
gemeentehuis te gaan?”
Waarop de agent antwoordt”dan moet je de 54.”
“Ok” zegt het dom blondje 5u later.
De agent doet weer zijn toer en ziet het dom blondje daar nog altijd
staan en zegt de agent “maar kind toch u zou al lang moeten weg zijn!”
Het dom blondje antwoordt “ik heb er nog maar 50 zien langs gaan!”

Kan iemand haar uitleggen hoe een roltrap werkt?

Bij een blond meisje wordt ingebroken.
“zwijg!” dreigt de inbreker, “ik zoek geld!”
“Wacht even,” antwoord het blondje, “dan zoek ik mee!”

Mama: Charlotte, Ik heb gehoord dat je stond te kussen met een jobstudent in de supermarkt. voortaan ga ik boodschappen doen.
Charlotte: Mama dat heeft totaal geen zien! hij heeft me beloofd enkel met mij te zoenen.

 

Dom blondje Sofie verteld aan haar vriendin Maria “elke keer als ik ‘s avonds koffie drink kan ik niet slapen.” Waarop Maria antwoordt”Hé, ik heb het omgekeerde probleem. Als ik slaap kan ik geen koffie drinken.”

Een dom blondje rijdt achter een vrachtwagen aan, en probeert hem uit alle macht te laten stoppen: ze flikkert met haar lichten, zwaait heftig met de armen, toeterd, noem maar op. De vrachtwagenchauffeur reageert niet, maar op een kruispunt moet hij toch stoppen voor de verkeerslichten. Het blondje springt meteen uit haar auto spurt naar de cabine van de vrachtwagen en begint op de deur te kloppen. De chauffeur draait zijn raampje open en het meisje zegt: ‘Meneer, meneer, u bent u lading aan het verliezen!’ Waarop de man: ‘Domme wicht, ik ben zout aan het strooien!’

Twee blondjes wandelen door de stad. Eentje wil haar make-up checken, haalt een spiegeltje uit haar handtas, klapt dat open, en raakt plots helemaal in de war. Ze roept: ‘Zie, Kelly! Zie! Ik ken die!