Belgen grapjes

De beste Belgen moppen. lees hier alle moppen over de domme Belgen. Lach je krom met de Belgen.

10
Totale berichten

Een Belg is voor het eerst in zijn leven in New York.

Als hij in een lift van een wolkenkrabber staat die met enorme snelheid omhoog schiet naar de 40ste verdieping, vraag hij een de liftboy. ” Weten ze in de hemel al dat wij in aantocht zijn?”

Een zeer rijke industrieel spreekt op een receptie een bevriend minister aan: “Beste vriend, ik moet je eens wat vragen!”
“Vraag maar!”, antwoordt de minister
“Mijn jongste zoon, wordt dit jaar 29. Maar hij verslijt nog steeds zijn broek op het unief. Hij doet niet anders dan hele dagen zuipen op café, samen met vrienden uitgaan en grappen uithalen. Hij doet verder niks! Hij is zelfs nog te lui om werk te zoeken! Heb jij geen gemakkelijk werk voor hem?”
Waarop de minister antwoordt: “Geen probleem, ik benoem hem wel tot mijn adjunct met een salaris van 10.000 euro per maand!”
Rijke industrieel: “Nee, da’s een veel te hoog loon! Hij moet er toch nog wat voor doen!”
Minister: “Oh, dan maak ik hem cabinet-chef, 6.000 euro per maand!”
Rijke industrieel: “maar nee, da’s nog altijd veel teveel. Zo gaat hij nooit de waarde van het geld leren kennen!”
Minister: dan maak ik hem diensthoofd op één of ander ministerie aan 4500 euro per maand!”
Rijke industrieel: “Maar nee, ik wil dat mijn zoon onderaan de ladder begint, hard moet werken en begint met een loon van maximum 1200 euro per maand!”
Minister: “spijtig, dan kan ik niks voor U doen!”
Rijke industrieel: “Hoe? En waarom niet?
Minister: “voor zulke plaatsen moet je slagen in een examen!”

-Papa, heb je het al gehoord dat de zoon van meneer Wauters veroordeeld is tot drie maanden gevangenisstraf voor valsspelen?
-Zie je wel! Ik heb je al vaker gezegd dat je moet ophouden met al dat pianogetingel!

Een Duitser, een Belg en een Hollander gaan geëxecuteerd worden door een vuurpeloton. Ze worden alle drie naar het executieterrein gebracht. Ineens roept de Duitser: “tornado, tornado!”. De schutters leggen zich op de grond en de Duitser vlucht weg. Dan is De Belg aan de beurt. Wat die Duitser kan, kan ik ook denkt de Belg: “aardbeving, aardbeving!” En hij vlucht weg. De Hollander is nog steeds aan het denk wat hij gaat zeggen. Ineens weet hij het: “vuur, vuur!”

Een meisje loopt met haar hond over straat.
Roept een vrouw opeens: “Weg met die hond!
Weg! Ik voel zo een vlo over mijn been kruipen!”
Het meisje trekt aan de riem van haar hond
en roept geschrokken:
“Snel… Benno! Weg! Die dame zit onder de vlooien!”

2 Duitse herders zitten bij de dierenarts.
Zegt de ene tegen de andere: “Waarom zit jij hier?”
Andere: “Wel ik liep met mijn baasje over de straat en aan de andere kant van de straat liep een teefje. De wet van de natuur was sterker dan mezelf en nu zit ik hier hee, castreren.”
Eerste herder: “Ooooh, erg he”
Andere herder: “En gij waarom ben jij hier?”
Eerste herder: “Wel ik zat voor de deur van de badkamer en mijn bazinneke zat in bad. Nu laat dat mens de zeep vallen en staat op en bukt om de zeep terug op te rapen, en ik zie dat poepke, en de wet van de natuur was sterker dan mezelf.”
Andere: “En en en ….. ook castreren?”
Eerste: “Nee mijn nagels bijknippen.”

Twee vogels zitten in een boom te kijken hoe een schildpad elke keer weer uit een boom springt en met zen poten wappert. Na een tijdje zegt de ene vogel tegen de ander: “schat, ik denk dat we hem nu maar moeten vertellen dat hij is geadopteerd.”

Een Duitser, een Belg en een Hollander gaan geëxecuteerd worden door een vuurpeloton. Ze worden alle drie naar het executieterrein gebracht. Ineens roept de Duitser: “tornado, tornado!”. De schutters leggen zich op de grond en de Duitser vlucht weg. Dan is De Belg aan de beurt. Wat die Duitser kan, kan ik ook denkt de Belg: “aardbeving, aardbeving!” En hij vlucht weg. De Hollander is nog steeds aan het denk wat hij gaat zeggen. Ineens weet hij het: “vuur, vuur!”

Een Duitser, een Belg en een Nederlander gaan parachutespringen.De Duitser gaat eerst en trekt zijn parachute open. Dan springt de Belg. Ook de Belg zijn parachute gaat open. Dan springt de Nederlander. Hij trekt aan zijn parachute, maar die gaat niet open. Hij trekt vervolgens aan de reserve parachute,maar die gaat ook niet open. Met een hoge snelheid komt de Nederlander de Belg voorbij. De Belg gooit zijn parachute af en roept: “Wat?! Gaan we een wedstrijdje doen?!”

Een Belg zegt tegen zijn vrouw: “Katerine, zullen wij de Nederlandse stad in gaan? Eindhoven ofzo?” “Ja dat is een goed idee Jan.” Dus die 2 lopen in het centrum zien ze ineens een groot bord staan van BLOKKER. “Laten we hier naar binnen gaan, die zaak ken ik niet.” Binnen zien ze een grote pijl staan die wijst naar beneden, daar boven staat een bord met: ‘thermoskannen voor de halve prijs’. Ja wat zijn thermoskannen? Dus zij naar een winkeljuffrouw. “Mevrouw, wat zijn thermoskannen?” “Nou,” zegt de vrouw, “in thermoskannen kan je warme en koude dingen doen en dat blijft dan op die temperatuur.” “O wat mooi, die nemen we!” De volgende dag komt de Belg op z’n werk en hij heeft die thermoskan meegenomen. “Jan, wat heb jij dan bij je?” “Ik heb een thermoskan bij me. Daar kun je allemaal warme en koude dingen in doen, dan blijft dat op de dezelfde tempratuur.” “Maar wat heb je daar dan in zitten?” “Drie koppen koffie en een Magnum…”