Mededelingen

Hier kan je alle mededelingen en aankondigingen van mopjes en grapjes.com lezen. Aankondigen van nieuwe wedstrijden en verbeteringen aan de site.

5
Totale berichten

Beste bezoekers
mopjes en grapjes bestaat op drie november één jaar om dit te vieren geven we één moppenboekje en drie boekjes met cartoons weg.
Voor deel te nemen moet je enkel een mop (of cartoon/foto’s) inzenden. Let wel op! ze mag nog niet op onze site staan en mag ook niet letterlijk gekopieerd zijn van een andere site.
Heb je een goede mop? Stuur ze dan bliksem snel hier in.
Elke deelnemer maakt kans op één boekje en deelnemen kan tot 30 november. Wij nemen contact op met de winnaars in de eerste week van december. Zorg ervoor dat je e-mailadres klopt!

Deel dit met iedereen die je kent via facebook en twitter want sharing is sexy. ^^

Beste bezoekers
Door de verhuis van de site werden deze ochtend een heleboel foutcodes getoond. Nu zijn de problemen volledig opgelost en staat de site op een andere server.

Binnenkort lanceren we een nieuwe website genaamd rommelmarkten.org. Op deze website zal het mogelijk zijn om gratis je eigen rommelmarkt of vlooienmarkt te promoten. Ook zal het eenvoudig zijn om de rommelmarkten in je buurt op te zoeken. In de toekomst zal ook de optie worden toegevoegd om je eigen prullen aan te bieden op rommelmarkten.org.

Door een fout met de database zijn we een hele hoop moppen verloren. Wij doen ons best om zo snel mogelijk terug een hele hoop moppen op onze site te hebben.

Een pastoor gaat op bezoek in het klooster en komt een zuster tegen. – Dag zuster godelieve, hoe gaat het met zuster Maria? – Zuster Maria? die is moeder geworden! – O, als ik dat had geweten dan had ik zeker iets meegebracht voor de kleine.