Aardbeving

Moppen over aardbevingen kan je hier vinden. Lach je een breuk met onze aardbevingsmoppen. Lees hier snel de moppen en kom een paar uur niet bij van het lachen.

5
Totale berichten
Er liggen 2 Nederlanders onder het puin van de aardbeving.
Zegt de een tegen de ander:“Heb jij 10 euro voor mij?”
Waarop de ander zegt: “Nee sorry, ik zit nogal krap”.

2 jaar geleden moest ik mijn vlucht cancellen naar Indonesië door de tsunami…250.000 doden…Afgelopen jaar moest ik mijn vlucht cancellen naar Haïti, door de aardbeving…200.000 doden. Volgend jaar reis ik naar Marokko, ik kan niet wachten.
Er lopen een Nederlander, een Duitser en een Belg door de jungle. Plotseling zijn ze omsingeld door indianen. Ze worden gevangen genomen en gaan naar het kamp van de indianen. Eerst wordt de Nederlander aan de totempaal vastgebonden. Het opperhoofd schreeuwt: “Klaar, richten!”, roept de Nederlander: “AARDBEVING!” Dus alle indianen in paniek, en de Nederlander rent weg. de Duitser wordt vastgebonden, het opperhoofd schreeuwt weer: “Klaar, richten”, roept de Duitser: “OVERSTROMING!” Weer al die indianen in paniek, en de Duitser rent ook. Dan binden ze de Belg vast, het opperhoofd schreeuwt weer: “Klaar, richten!”, roept de Belg “VUUR!
Er is een aardbeving geweest in Marokko. Balans: veel vernietigd, waterleidingen kapot, gebouwen kapot. Geen verkeer mogelijk, geen eten, 15000 slachtoffers.
Engeland geeft eten
Frankrijk geeft geld
Duitsland geeft waterpompen
Zwitserland geeft reddingshonden
België stuurt 15000 Marokkanen…
Er staan drie loodgieters (een Belg, een Nederlander en een Duitser) op een flat van 25 meter hoog. Ineens is er een aardbeving en het flatgebouw staat te trillen op z’n belken en dreigt in te storten. Nuchter reageert de Nederlander, pakt een paraplu en valt van het dak en fuut, fuut, fuuuut, landt netjes op de grond. Mooi denkt die Duitser, dasz mache ich auch so, en fuut, fuut, fuuuut, ook hij landt zonder kleerscheuren. Staan die twee beneden te wachten en vragen zich af waar die Belg blijft. Ineens zien ze iets geels loeihard naar beneden stuiven en het ploft keihard in het losse mulle zand neer De Nederlander loopt naar hem toe en zegt “Jeetje vent wat doe gij nu?” Zegt de Belg: “Ja sorry, ik kon geen paraplu vinden, dus heb ik maar een regenpak aangetrokken”.